Home > Nieuws > Winnaar gratis vakantie is bekend!

Winnaar gratis vakantie is bekend!

20 april 2017

De heer J.L. Stein is de winnaar van de gratis Johanniter vakantieweek. Op 18 april is deze prijs op symbolische wijze in de vorm van een cheque aan hem overhandigd door Lidwien van der Reep, directeur Johanniter Nederland.

De Johanniter vakantieweken bestaan zestig jaar. Een van de feestelijkheden in het kader van dit lustrum was de mogelijkheid om een gratis vakantieweek te winnen. Alle mensen die zich voor 31 maart hadden aangemeld, deden automatisch mee.

Uit alle aanmeldingen werd begin april de winnaar getrokken. De heer J.L. Stein uit Arnhem was de gelukkige. Hij en zijn vrouw hadden zich allebei aangemeld voor de vakantieweek in Lemele van 19 tot 25 augustus.

Meneer Stein woont in een verpleeghuis. Een Johanniter vakantieweek biedt het echtpaar de mogelijkheid om toch samen van een vakantie te genieten. Alle zorg tijdens de week wordt immers overgenomen door vrijwilligers.

Mevrouw en de heer Stein waren zeer aangemaand verrast toen ze te horen kregen dat ze bovendien voor een van beiden niet hoefden te betalen. Wij wensen hen alvast heel veel vakantieplezier!

Klik hier voor een filmpje van de trekking en de uitreiking van de prijs.

Click to access the login or register cheese