Home > Draag bij > Giften

Giften

Uw financiële bijdrage is welkom

Waarom

Johanniter Nederland werkt met betrokken mensen die zich inzetten voor anderen zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Toch is er geld nodig om onze activiteiten uit te kunnen voeren. Zo investeren wij in onze vrijwilligers in de vorm van training, scholing, verzekeringen en ondersteunende organisatie vanuit ons kantoor. Ook de organisatie van vakanties kan niet zonder giften van derden.

Hoe

Draagt u ons werk een warm hart toe? Dan kunt u ons financieel steunen. Neem gerust contact met ons voor meer informatie. Uw financiële bijdrage is welkom op rekeningnummer: NL 38 ABNA 0258 5381 47 t.n.v. Johanniter Nederland of doneer via Tikkie. Wij zijn blij met elke gift!

CBF-keurmerk

Dat er met uw gift aan Johanniter Nederland daadwerkelijk iets goeds gebeurt, blijkt uit het Keurmerk voor Goede Doelen van het Centraal Bureau Fondsenwerving.

ANBI-status

Johanniter Nederland is een Algemeen Nut Beogende instelling (ANBI). Hierdoor komt uw gift mogelijk in aanmerking voor belastingaftrek. Dat maakt het nóg aantrekkelijker om te geven.

Click to access the login or register cheese