Home > Vakantieaanbod > Op uitnodiging

Op uitnodiging

Voor wie het hard nodig heeft

Iedereen heeft wel eens behoefte aan vakantie. Even weg uit de sleur van alledag, genieten van een mooie omgeving, leuke uitstapjes maken, nieuwe mensen ontmoeten. Ook voor mensen zonder beperking, ziekte of andere aandoening is dit niet altijd weggelegd. Voor sommige mensen is met vakantie gaan gewoon te duur. Daarom organiseert Johanniter Nederland een aantal vakanties die kosteloos worden aangeboden. Mensen die meegaan, worden door ons uitgenodigd. Voor deze vakanties kun je je dus niet opgeven.

Eftelingvakantie

In de zomervakantie waren twee lange weekends in de Efteling gepland voor kinderen uit kansarme gezinnen. Helaas hebben we deze vakanties moeten annuleren omdat het niet zeker is dat alle vrijwilligers tegen die tijd zijn gevaccineerd. We gaan ervanuit dat deze Eftelingvakanties volgend jaar wel doorgaan!

Feestdagen

Rond Kerst en Nieuwjaar organiseren we twee vakanties voor ouderen die alleen wonen. Vooral rond de feestdagen kan de eenzaamheid heel schrijnend zijn. Daarom bieden wij ze de mogelijkheid om deze dagen in gezelschap van anderen door te brengen op een sfeervolle locatie. Met leuke uitstapjes, heerlijke diners en veel persoonlijke aandacht worden de gasten gedurende enkele dagen in de watten gelegd.

Vrijwilligers

Gasten worden door Johanniter Nederland uitgenodigd voor deze vakanties. Vrijwilligers kunnen zich wel aanmelden! Bel of mail ons voor meer informatie of neem contact op via de button links.

Planning

• 23 tot 27 december: Hotel Den Alerdinck in Laag Zuthem, 20 gasten, 10 vrijwilligers
  • 29 december tot 2 januari: Hotel Den Alerdinck in Laag Zuthem, 20 gasten, 10 vrijwilligers