Home > Vakantieaanbod > Op uitnodiging

Op uitnodiging

Voor wie het hard nodig heeft

Iedereen heeft wel eens behoefte aan vakantie. Even weg uit de sleur van alledag, genieten van een mooie omgeving, leuke uitstapjes maken, nieuwe mensen ontmoeten. Ook voor mensen zonder beperking, ziekte of andere aandoening is dit niet altijd weggelegd. Voor sommige mensen is met vakantie gaan gewoon te duur. Daarom organiseert Johanniter Nederland een aantal vakanties die kosteloos worden aangeboden. Mensen die meegaan, worden door ons uitgenodigd. Voor deze vakanties kun je je dus niet opgeven.

Feestdagen

Rond Kerst en Nieuwjaar organiseren we twee vakanties voor ouderen die alleen wonen. Vooral rond de feestdagen kan de eenzaamheid heel schrijnend zijn. Daarom bieden wij ze de mogelijkheid om deze dagen in gezelschap van anderen door te brengen op een sfeervolle locatie. Met leuke uitstapjes, heerlijke diners en veel persoonlijke aandacht worden de gasten gedurende enkele dagen in de watten gelegd.

Eftelingvakantie

In de zomervakantie organiseren wij twee keer een lang weekend op het vakantiepark van de Efteling. Hiervoor worden kinderen uitgenodigd uit gezinnen met weinig financiƫle draagkracht, die anders niet met vakantie zouden gaan. Er is onbeperkt toegang tot het attractiepark en er worden allemaal andere leuke activiteiten ondernomen. Ons doel is de kinderen een leuke, onbezorgde tijd te bezorgen en een mooi vakantieverhaal op school na de vakantie.