Home > Nieuws >  Stagiairs bij Johanniter Nederland

 Stagiairs bij Johanniter Nederland

17 november 2022

In 2021 stelden we voor het eerst het kantoor van Johanniter Nederland open voor stagiairs. Dat is heel goed bevallen. Daarom zijn we heel blij dat ook nu het team weer ondersteund wordt door twee stagiairs.

In september verwelkomden we Youri Twerda. Hij doet de opleiding Redactiemedewerker op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hij zit nu in zijn laatste jaar, dat bestaat uit de stage bij Johanniter Nederland. Een belangrijk deel van Youri’s werk is het bedenken en schrijven van berichten voor onze socialmediakanalen.

Youri: ‘Hoe ik bij Johanniter Nederland ben gekomen is eigenlijk een simpel verhaal. Mijn stagebegeleider mailde me dat Johanniter Nederland nog een stagiair zocht. Toen ging ik eerst kijken wat de organisatie is, wat ze doen en ik was meteen enthousiast. Aangezien ze veel voor ouderen doen en ik een hele goede band heb met mijn opa en oma leek het mij leuk om juist hier stage te lopen. Wat ik hier hoop te leren is vooral het schrijven van artikelen en hoe het mediawereldje in elkaar zit.’

Sinds november is er een tweede stagiair: Ingemay Pieternella. Zij loopt twee dagen per week stage bij ons voor de opleiding Business Support. Hiervoor helpt zij onder andere bij de administratie en het officemanagement.

Welkom bij het team Ingemay en Youri!

Click to access the login or register cheese