Home > Nieuws > DSV|Verzorgd Leven op erepodium

DSV|Verzorgd Leven op erepodium

30 oktober 2017

DSV|Verzorgd Leven heeft vijf gouden PREZO keurmerken ontvangen. Bij deze zorgorganisatie in de regio Katwijk zijn Johanniter vrijwilligers actief. Wij feliciteren onze partner met dit kwaliteitssucces!

Op 16 oktober ontving DSV|Verzorgd Leven maar liefst vijf nieuwe gouden PREZO keurmerken voor de kwaliteit van de zorg en dienstverlening. Elke drie jaar wordt DSV grondig onder de loep genomen. Door middel van audits wordt beoordeeld of er het gouden, zilveren of geen PREZO keurmerk kan worden uitgereikt.

In de afgelopen jaren kreeg de zorg landelijk te maken met druk door verandering in wetgeving en bezuinigingen. Daarom is het een extra uitdaging om juist dan aan de hoge kwaliteitsnormen voor de keurmerken van de zorg te blijven voldoen. Dat het keurmerk voor de derde keer op rij behouden is, leidt tot grote dankbaarheid. Of zoals directeur-bestuurder Gerard Herbrink van DSV zei: ‘Wij zetten ons allemaal elke dag weer in voor liefdevolle en hoogwaardige ouderenzorg. Alleen door de grote betrokkenheid en inzet van al onze medewerkers hebben wij dit resultaat kunnen bereiken en kunnen we aantonen dat we voldoen aan de eisen die het keurmerk aan onze organisatie en ons werk stelt’.

Click to access the login or register cheese