Home > Nieuws > Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zoeken een nieuwe collega!

15 februari 2023

Medewerker vakanties

De stichting Johanniter Nederland organiseert diverse vakanties voor kwetsbare mensen die zonder zorg, hulp of financiële tegemoetkoming niet met vakantie kunnen. Hierbij richten we ons op de volgende doelgroepen: ouderen met een zorgvraag, eenzame ouderen, basisschoolkinderen uit kansarme gezinnen. Deze vakanties worden begeleid door vrijwilligers. Alle voorbereidingen gebeuren vanuit ons kantoor in Den Haag. Hiervoor zoeken wij per direct een nieuwe medewerker.

Voor deze vakanties is het van belang dat je goed met uiteenlopende doelgroepen kunt omgaan. Verder ben je enthousiast, geduldig, kun je goed organiseren, beschik je over goede schrijf- en spreekvaardigheden, ben je handig met ondersteunende systemen en heb je een flexibele, proactieve werkhouding.

 De taken:

  • Je zoekt en boekt de vakantie-accommodaties.
  • Je bespreekt met de accommodaties wat onze wensen zijn en maakt hier afspraken over.
  • Je houdt je bezig met de werving van vakantiegasten en vrijwilligers.
  • Je verwerkt de aanmeldingen van gasten en vrijwilligers en zorgt ervoor dat de indeling per vakantie correspondeert met onze richtlijnen hiervoor.
  • Je voorziet gasten en vrijwilligers van informatie.
  • Je zorgt ervoor dat alle praktische zaken rondom de vakanties geregeld worden.
  • Je houdt de administratie rondom de vakanties bij.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de Johanniter vakanties.
  • Je helpt collega’s waar nodig.

 Wie zijn wij

Johanniter Nederland is een stichting die zich inzet voor mensen in onze samenleving die om welke reden dan ook kwetsbaar zijn. Dit kunnen oude of zieke mensen zijn, maar ook dak- en thuislozen of mensen die vanwege een andere oorzaak ondersteuning nodig hebben. Ons doel is ontzorgen, plezier bieden en voorkomen van eenzaamheid. Wij doen dit met de hulp van ongeveer 4.000 vrijwilligers. De vrijwilligers zijn actief in lokale vrijwilligersgroepen in zorg- en welzijnsinstellingen en begeleiden de vakanties die wij organiseren voor kwetsbare doelgroepen.  Al deze activiteiten worden ondersteund en gecoördineerd door ons kantoor in Den Haag. Hier werken we met een klein team van enthousiaste professionals.

Dit bieden wij

Je gaat aan de slag in een veelzijdige functie in een organisatie die in beweging is. Je werkt samen met een klein team van gemotiveerde collega’s. Het betreft een functie voor 32 uur per week (maandag t/m donderdag) met een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is vergelijkbaar met CAO Sociaal Werk, schaal 5.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lidwien van der Reep, telefoon: 070-3649920. Je CV en motivatie ontvangen wij graag vóór 4 maart 2023 per e-mail: info@johanniter.nl

 

Click to access the login or register cheese