Home > Nieuws > JOIN EHBO-richtlijnen in Oekraïens en Russisch

JOIN EHBO-richtlijnen in Oekraïens en Russisch

08 juni 2022

In 2019 lanceerde Johanniter International een pakket Europese richtlijnen voor Eerste Hulp. Deze werden gratis beschikbaar gesteld in vijftien talen. Naar aanleiding van de situatie in Oekraïne zijn de richtlijnen nu ook in het Oekraïens en het Russisch vertaald.

JOIN is een koepel van Europese Johanniter organisaties waar ook Johanniter Nederland deel van uit maakt. De richtlijnen zijn ontwikkeld door een internationaal team van artsen en experts met het idee dat organisaties of personen met beperkte financiële middelen kosteloos toegang moet hebben tot een gedegen EHBO-handboek.

De JOIN richtlijnen gaan in op alle belangrijk onderwerpen van EHBO. Ze kunnen gebuikt worden als een EHBO-handboek in elk Europees land. De JOIN richtlijnen bieden ook een oplossing in situaties waarbij grenzende landen moeten samenwerken op het gebied van Eerste Hulp.

De JOIN EHBO-richtlijnen zijn verkrijgbaar in: Deens, Duits, Engels, Ests, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Lets, Nederlands, Pools, Spaans, Zweeds en in het Arabisch. Sinds kort zijn ze dus ook vertaald in het Oekraïens en het Russisch in de hoop een kleine maar waardevolle bijdrage te leveren aan de mensen in het gebied.

Voor een gratis download van de JOIN Europese EHBO-richtlijnen ga naar: www.firstaidjoin.org

 

Click to access the login or register cheese