Home > Vakanties > Kerstvakantie

Kerstvakantie

Voor alleengaande ouderen

De vakantie

Wilt u graag de kerstdagen doorbrengen in gezelschap? Wij organiseren voor u deze sfeervolle en stijlvolle kerstvakantie op een prachtige locatie. De vakantie zal in het teken staat van ‘Aandacht’; voor elkaar en voor de mooie en goede dingen in het leven. Zo staat er op beide kerstdagen een uitgebreid diner op het programma. Daarnaast zullen er passende uitstapjes gemaakt worden. Denk aan een bezoekje aan een kerstmarkt of een tocht met een verwarmde huifkar. En tussendoor zorgen we met elkaar voor een warme sfeer op de locatie, door bijvoorbeeld samen een spelletje te doen, kerststukjes te maken of naar muziek te luisteren.

De begeleiding

Deze vakantie richt zich op mensen die mobiel zijn en zich zelf kunnen redden bij de dagelijkse verzorging. De vrijwilligers die meegaan zijn er om alles te organiseren, te koken en u te begeleiden bij de activiteiten en de uitstapjes.

 

23 t/m 27 december: Havezate Den Alderdinck, Laag Zuthem

Havezate Den Alderdinck, Laag Zuthem

Data: 23 t/m 27 december 2019
Groepsgrootte: 20 gasten, 10 vrijwilligers
Prijs: € 650,-

Verborgen in de Sallandse bossen ligt de historische buitenplaats Den Alerdinck. U verblijft in het Jachthuis op het landgoed met een heus kasteel, een slotgracht en ruim 500 hectare natuur. Alleen dat al is een ervaring op zich. Ook is er volop keuze voor het maken van leuke uitstapjes. In de buurt zijn veel andere landgoederen, leuke plaatsjes als Hattem en Dalfsen en de steden Zwolle en Deventer. U heeft een eigen kamer met badkamer.De keuze voor het maken van leuke uitstapjes is reuze; Zwolle ligt op slechts 12 kilometer rijden en iets verderop ligt de gezellige Hanzestad Deventer. Ook de omliggende plaatsjes Dalfsen en Hattem zijn een bezoekje waard