Home > Vakanties > Aanmelden

Ga mee met een Johanniter vakantieweek!

Aanmelden als gast

U kunt zich aanmelden voor een Johanniter vakantieweek door het aanmeldformulier te downloaden en het volledig ingevuld aan ons toe te sturen. Vergeet niet de benodigde bijlagen bij te voegen. Welke bijlagen er in uw geval nodig zijn, blijkt uit het aanmeldformulier. Ontvangt u liever een papieren aanmeldformulier? Wij sturen u er graag een toe. Bel ons op 070 – 364 99 20 of vul het contactformulier in.

Aanmelden als vrijwilliger

Als vakantievrijwilliger begeleid je een week lang een vakantie voor mensen met een functiebeperking. De meeste vrijwilligers worden ingezet in de zorg. Ervaring is een pre, maar niet voor elke functie een vereiste. Enthousiasme is het belangrijkste.

Als je belangstelling hebt om mee te gaan als vrijwilliger, geef dit dan aan op het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om te bespreken welke functie en welke periode geschikt zou zijn.