Johanniter vakantieweken

Ieder jaar organiseert Johanniter Hulpverlening vijf vakantieweken voor 50-plussers met een lichamelijke handicap en hun eventuele partner. Een Johanniter Vakantieweek is een belevenis door de bijzondere manier waarop de vakantie wordt voorbereid en ingevuld.

Uiteraard staat een prettig verblijf, mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van Johanniter Hulpverlening, voor de meeste gasten voorop. Maar de meerwaarde schuilt ook in de extra's om de vakantie heen: een kennismakingsbezoek voorafgaand aan de vakantie, de speciale Kerst- of Paasviering, de vakantiekrant die iedere gast na afloop toegestuurd krijgt.

De Johanniter Vakantieweken hebben een protestants-christelijk karakter, maar zonder de nadruk te leggen op religieuze aspecten of onderwerpen. Een ongedwongen en ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht voor iedereen en één-op-één begeleiding staan centraal.

Programma 2014

Folder vakantieweken